AQUA Logic - Travel Mini - Ultra - 0,03mcr - (noodfilter)

Compact waterfilter dat is ontworpen voor persoonlijk gebruik op reis en tijdens expedities.

27,50 *
Prijs perĀ stuk
Op voorraad
Verzendkosten ā‚¬Ā 6,00
Levertijd: Verzonden in 1-2 werkdagen

Gewicht: 0,130 kg

Productnummer: 10051

EAN: 8720726095303

remove add


Productspecificatie

Gebruik

Wijze van gebruik Handpomp

Filter eigenschappen

Filtermateriaal Ultra-membranen
Poriegrootte / Zeef perforatie 0,01 - 0,03 micron
Bacteriereductie LOG 6 | >99.9999%
Geschikt tegen Protozoa (waaronder o.a. Giardia en Cryptosporidium) en bacteriƫn (o.a. Cholera, Tyfus, Legionella en e. Coli)

Productomschrijving

Consumenten nood drinkwaterfilter

Dit type filters word onder diverse merknamen op de consumenten markt aangeboden. Ons Filter is onderscheidend vanwege de meegeleverde spuit. Voor meer profesioneel gebruik en echte hulpverlening adviseren wij filters die meer uitgebreid voorfilteren zoals de AQUA Logic - Siphon - C-Ultra of de AQUA Logic - travelmate - CCS

Filterelement: 

Ultra (Ultra-membranes)
0.03 micron ultra-membranen filter
Geschikt tegen: protozoa (waaronder o.a. Giardia en Cryptosporidium) en bacteriën (o.a. Cholera, Tyfus, Legionella en e. Coli) - bacteriereductie: > 99,9999%

Eigenschappen: 

Ultrafiltratie membranen met een poriegrootte van 0,03 micron  
Filtert: Pathogene organismen: Log 6 bacteriereductie: >99,9999% (o.a. Cholera, Shigella, Tyfus, Klebsiella Terrigena, Legionella en e. Coli) en Cysten / Protozoa (waaronder o.a. Giardia en Cryptosporidium)
En Micro- en Nano plastics vanaf een grootte van 0,03 micron (300 nanometers)

Gebruik van het filter

Zoek altijd naar de schoonst mogelijke waterbron en gebruik het filter bij voorkeur in een schone omgeving. Dit waterfilter is ontworpen voor relatief visueel helder water.

Met de meegeleverde spuit:
1.    Vul de spuit met water dat u wilt filteren. Open de dop van het mondstuk en zet bijvoorbeeld een glas of fles klaar om het schone gefilterde water in op te vangen.
2.    Sluit de gevulde spuit aan op de inlaat van het filter en duw het water uit de spuit, door het filter, terwijl u het gefilterde water opvangt. 

Met je mond:
1.    Bevestig de meegeleverde toevoerslang aan de inlaat aan de onderkant van het waterfilter en open de dop van het mondstuk.
2.    Hang de toevoerslang in het water en neem vervolgens 5 snelle, krachtige teugen aan het mondstuk om het filter met water te verzadigen en te kunnen gaan drinken. 

Met een frisdrankfles:
1.    Vul de fles met het water dat u wilt filteren. Schroef vervolgens het waterfilter op de fles en open de dop van het mondstuk van het filter.
2.    Drink het water rechtstreeks uit het filter door het nemen van stevige teugen en tegelijkertijd in de fles te knijpen om het water, door het waterfilter heen, uit de fles te duwen.

Na gebruik: Blaas na gebruik het filter via het mondstuk zoveel mogelijk leeg, mogelijk door vanaf de ander kant gelijktijdig het filter leeg te zuigen met behulp van de spuit.

Met de meegeleverde koppelslang kunt u de AQUA Logic Mini Travel aansluiten en combineren met een AQUA Logic mobiele waterfilter

Levensduur

De AQUA Logic Travel Mini is ontworpen voor het filteren van relatief visueel helder water en filtert tot 1.200 liter water.
De Travel Mini filtert geen water meer wanneer het product het einde van zijn levensduur heeft bereikt. Als u geen water door het filter kunt zuigen, geeft dit aan dat het product moet worden vervangen. Ongebruikt is de houdbaarheid van dit filter 5 jaar.
Opmerking: De werkelijke levensduur van het filter is afhankelijk van de mate van vervuiling in het te behandelen water. Zolang er water uit het filter komt is dit geschikt drinkwater doordat het door de ultra membranen gefilterd is, mits het waterfilter wordt gebruikt zoals uitgelegd in deze gebruikershandleiding.

Let op!

Voorzichtigheid is belangrijk bij het gebruik van dit filter omdat het de veiligheid van drinkwater betreft. Houd er rekening mee dat een drinkwaterfilter nooit ‘absolute filtratie’ geeft, maar de vervuiling tot een acceptabel niveau terugbrengt. Het drinken van onbehandeld water kan u blootstellen aan schadelijke micro-organismen en het risico op gastro-intestinale aandoeningen verhogen. Onjuist gebruik van de AQUA Logic Travel Mini verhoogt het risico op blootstelling aan schadelijke micro-organismen en verhoogt het risico op gastro-intestinale aandoeningen. Verminder uw risico om ziek te worden door deze veiligheidsinstructies te volgen en uzelf te informeren over waterveiligheid in het achterland. Gebruik het waterfilter nooit om zeewater of chemisch verontreinigd water te filteren, inclusief water uit residubekkens van mijnen of van nabij grote landbouwbedrijven. Laat dit product op geen enkele manier vallen en oefen er geen druk op uit. De opzettelijke of onopzettelijke impact van dit product op een vast oppervlak kan het filtratiemechanisme erin beschadigen en het inefficiënt en onbruikbaar maken. Dit product mag niet door kinderen worden gebruikt zonder toezicht van een volwassene.

Ik heb een vraag over dit product

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag info@innologic.nl 0578611654
Vragen? We helpen u graag verder.

Vragen? We helpen u graag verder.

Tel: +31 (0) 578611654
Email: info@innologic.nl

Adres: Zwarteweg 10A, 8181 PD Heerde, Nederland
Website: www.innologic.nl

BTW-identificatienummer: NL808812622B01
KvK-nummer: 05065655
Banknummer: IBAN NL40 RABO 0370283546
BIC/SWIFT: RABONL2U