Betaalmethode

Innologic B.V. kent 6 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

Vooruitbetalen
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekening NL40 RABO 03.70.28.35.46, t.n.v.: Innologic BV Heerde

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Innologic BV:

IBAN: NL40 RABO 0370283546
BIC/SWIFT: RABONL2U

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Bankcontact
Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.

Giropay
Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten. 

PayPal
U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.
PayPal biedt bescherming aan de koper van producten die met PayPal gekocht en betaald zijn, mocht er om de een of andere reden niet geleverd blijken te zijn. Ook indien een product is geleverd dat sterk afwijkt van de beschrijving (zoals namaakartikelen of beschadigde artikelen) kan de koper dat product terugsturen.
Voor betalingen met PayPal word 3,4% van het bedrag aan transactiekosten gerekend.

Creditcard
U kunt ook met creditcard betalen.

Apple pay
Apple Pay biedt klanten een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen. Klanten doen dit met de apparaten die ze altijd bij zich hebben.

Betalen met Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards en andere betaalmethodes. Klanten hoeven niet meer te zoeken naar hun portemonnee en de juiste kaart. Klanten die Safari gebruiken, kunnen met een simpele aanraking afrekenen.

Vragen? We helpen u graag verder.

Vragen? We helpen u graag verder.

Tel: +31 (0) 578611654
Email: info@innologic.nl

Adres: Zwarteweg 10A, 8181 PD Heerde, Nederland
Website: www.innologic.nl

BTW-identificatienummer: NL808812622B01
KvK-nummer: 05065655
Banknummer: IBAN NL40 RABO 0370283546
BIC/SWIFT: RABONL2U