AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter) AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter) AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter) AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter) AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter)
AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter) AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter) AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter) AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter) AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter)
AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter)
Kraan-waterfilter met Ultra membranen voor situaties waar de bestaande waterkwaliteit is verslechterd door bacteriologische besmetting en andere soorten vervuiling.

Gewicht   

1,400 KG

Verzendkosten

€ 6,75

Standaard levertijd

Verzonden in 1-3 werkdagen

EAN

8720726095099

€ 149,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 9

Variatie: AQUA Logic - Tap - C-Ultra - 10 INCH - (kraan-waterfilter)
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EAN-13: 8720726095099

Filterelement: 

C-Ultra (Carbon-block + Ultra-membranes)
0.03 micron ultra-membranen filter + 100% organische actief-kool
Geschikt tegen: protozoa (waaronder o.a. Giardia en Cryptosporidium) en bacteriën (o.a. Cholera, Tyfus, Legionella en e. Coli) - bacteriereductie: > 99,9999%

Houdbaarheid:

Ongebruikt is het filter nagenoeg onbeperkt houdbaar (koel, droog en donker bewaren)

Technische gegevens:

Gewicht: 1400 gram
Afmetingen: Ø 12.5 x 29,5 cm

Kraan-waterfilter

De AQUA Logic Tap-C-Ultra kan eenvoudig met een schroefkoppeling op een bestaande kraan worden aangesloten. Door middel van een geïntegreerde kraan kan gekozen worden tussen gewoon kraanwater of gefilterd water.

Het Tap-C-Ultra concept is een uniek en zeer compact drinkwater-filter, ontworpen voor een groeiende groep mensen die hun eigen drinkwater thuis willen (na)filteren of die reizen met boot, camper of caravan.

Toepassingen zijn gebruik in het huishouden, offgrid-huizen, caravans, campers, plezierjachten of situaties waarbij de reguliere watervoorziening niet betrouwbaar is. Bijvoorbeeld door vervuiling en/of besmetting van drinkwater.

Filtertechniek:

0.03 micron ultra-membraan + actief-kool = veilig en smakelijk drinkwater
Het filtermedium bestaat uit actief-kool in combinatie met een ultra-membraan filter, bestaande uit een groot aantal capillaire doorlatende buisjes.

Het actief-kool bestaat uit een 100% organisch materiaal (kokosnoot-bast) verwerkt in kleine deeltjes met zeer hoog adsorptie-vermogen. Het actief-kool adsorbeert geur, kleur en smaak, als ook gisten, chloor en andere chemicaliën. Daaronder vallen ook medicijnresten die onze waterkringloop terecht komen.

De ultra-membranen hebben een porie-grootte van slechts 0.03 micron, waardoor micro-organismen zoals bacteriën en protozoa worden afgevangen (bacterie-reductie > 99.9999%).

Door middel van de geïntegreerde reinigings-pad kan het filteroppervlak eenvoudig worden schoongemaakt. Het filter werkt zonder toevoeging van chemicaliën en is opgebouwd uit onderhoudsvrije en corrosievrije onderdelen.

Ultra-uitvoering - de beste filtereigenschappen

Ultra staat bij AQUA Logic voor de filters die voorzien zijn van Ultra-membraan-filters met een porie-grootte van slechts 0.03 micron. Ultra-membraan-waterfilters zijn de modernste en meest betrouwbare methode om ziekmakende micro-organismen uit water te halen.

Ingebruikname van de Tap-C-Ultra

Voordat het filter in gebruik word genomen dient op de meegeleverde datumsticker de uiterste gebruiksdatum te worden aangegeven (een jaar na de datum van ingebruikname). Doe dit met een watervaste stift of pen en plak het daarna zichtbaar op het waterfilter. Dit is belangrijk omdat na maximaal een jaar (of seizoen) het filterelement moet worden vervangen.

Laat bij een nieuw filter het water voor een korte tijd doorstromen voordat het voor consumptie wordt gebruikt. Daarna is het filter klaar voor gebruik.

Onderhoud van het Tap filter

Afhankelijk van de mate en soort van watervervuiling kan het oppervlak van de filterelement verstopt raken. Dit is herkenbaar aan het minder worden van de hoeveelheid uitstromend water.

Wanneer dit het geval is, kan de filterbehuizing worden losgedraaid (tegen de klok in), waarna het filterelement kan worden gereinigd door de (geïntegreerde) reinigings-pad over het filteroppervlak te bewegen. Daarna kan het vuil met water te worden afgespoeld. Plaats bij het schoonmaken een emmer onder het filter om eventueel water op te vangen.

Let op dat bij het sluiten van de behuizing de rubber afdichtring goed is geplaatst en schoon is. Sluit daarna het filter weer goed af (stevig aandraaien) om te voorkomen dat er tijdens het gebruik lekkage kan ontstaan.

Na elk onderhoud wordt aangeraden de eerste liters niet voor consumptie te gebruiken.

Na elk jaar (of ieder seizoen) moet het filter-element worden vervangen. Contoleer daarvoor periodiek de uiterste gebruiksdatum die je op de datumsticker geschreven hebt.

Tenslotte

Zorgvuldigheid is van belang bij het gebruik en onderhoud van dit waterfilter, aangezien het gaat om de veiligheid van je drinkwater!

Inhoud verpakking:

Tap-filterbehuizing
Filterelement - Tap/Inline - C-Ultra - 10 INCH - (Ø 60mm)
Montagebeugel (spanner) om de filterbehuizing te openen en sluiten
Gebruiksaanwijzing
Datum-sticker

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Vragen? We helpen u graag verder.

Vragen? We helpen u graag verder.

Tel: +31 (0) 578611654
Email: info@innologic.nl

Adres: Zwarteweg 10, 8181 PD Heerde, Nederland
Website: www.innologic.nl

BTW-identificatienummer: NL808812622B01
KvK-nummer: 05065655
Banknummer: IBAN NL40 RABO 0370283546
BIC/SWIFT: RABONL2U