Hydro paprika en pepers

 Schema hydrosystemen ( steenwol, mapito, hydrokorrel)  voor pepers en paprika's

 

•  Aanzuren van de steenwol/mapito/ , met salpeterzuur (gedurende 24 uur regelmatig ph 5 doorspoelen)
•  Eerste vat/gieter vullen met water, dan Aqualogic Wortelstimulator (1:200) toevoegen voor een goed wortelmillieu en vervolgens met Aqualogic Hydro A+B de EC naar 1,8 brengen. Indien nodig zet je de PH naar 5,3/5,6 met salpeterzuur(ph-groei)
•  Na 2 dagen Aqualogic A + B in gelijke delen met elkaar vermengen tot een EC van 1,8/2,0 is gehaald en daarna Aqualogic Booster toevoegen(100/150cc per 100l.). Indien nodig de PH terug brengen naar 5,5/5,8 met salpeterzuur.

Nu gaan we naarmate de bloei vordert de Aqualogic Superbloei (PK 12/18) opvoeren. Ook gaan we de EC langzaam opschroeven naar 2,0/2,1 en we blijven de Booster toevoegen. Daarna brengt men de PH terug naar 5,5/5,8 met salpeterzuur en vanaf de 3 e week bloei met fosforzuur(ph-bloei)

Altijd eerst de Superbloei in het vat/gieter,dan de Booster en

 

 


 

 

1e week

-- cc Superbloei 150cc booster
+/- 400cc A+B

 

100 liter water

2e week25cc Superbloei
150 cc Booster
400cc A+B
event. Amino F.
100 liter water


3e week75 cc Superbloei
100 cc Booster
400cc A+B
Amino F. 100 cc
100 liter water

4e week100 cc Superbloei
100 cc Booster
400cc A+B
100 liter water

5e week150 cc Superbloei
150 150 cc Booster
400cc A+B
100 liter water

6e/9e week150 / 175cc Superbloei
100cc Booster
400cc A+B
 
10 e weekafhankelijk van het uiterlijk van de paprika of er nog voeding word gegeven. Pas op voor puntrot bij te hoge EC

dan de A+B voeding tot de gewenste EC bereikt is, dan pas de ph goed zetten.Gewenste watertemp ligt tussen 21 en 24 gr C.

Aqualogic Enzymen gebruiken als extra verzorging, minimaal 4/6 keer per oogst toevoegen aan voedingswater( om de 2 weken verhouding 1:200), voor beter watervasthoudvermogen, en natuurlijke reiniging van het medium).

TIP : Voeg eens in de 10/14 dagen AMINOFORTER toe voor een extra dosis energie!!!!!!!!!! .

 Printer VersionVolgende